SHL:ssä pidettiin kaudenavaustilaisuus, jolla pelaajat ja valmentajat avasivat tuntemuksiaan kauden 2022-23 alla. Aftonbladetin mukaan parhaan arvosanan mediaesiintymisestään ansaitsi Mikko Manner.

— Hetken täydellisen sieluttomuuden ja jargonin jälkeen jääkiekkolibidoheräsi taas, kun Brynäsin valmentaja Mikko Manner astui esiin, ruotsalaismedia kirjoittaa.

Manner sanoi haaveilleensa aina ulkomaista ja tulleensa Brynäsiin tilanteessa, jossa hän ei olisi voinut mennä valmentajana paljon huonompaan suuntaan. Hän kuvaili työtään Leijonien apuvalmentajana yksinkertaiseksi, sillä siinä pystyi vain pitämään hauskaa, koska joku muu oli vastuussa.

Toisen kautensa Brynäs IF:n peräsimessä aloittavan Mannerin mielestä gävleläisjoukkueen pitää olla parempi päästäkseen oikeisiin pudotuspeleihin, eikä mihinkään play-in-hölynpölyyn, joka ei kiinnosta ketään.

Myös Mannerin vaatetus sai kehuja osakseen. Normaalit farkut ja normaali poolopaita yllään kolminkertainen suomenmestari, kaksinkertainen maailmanmestari ja olympiakultaa voittanut luotsi näytti kuulemma normaalilta perheenisältä, joka oli tullut kotiin tavallisesta työstään.

Artikkelin päätteeksi annettiin arvosanat jokaiselle lavalla puhuneelle pelaajalle ja valmentajalle. Manner oli ainoa, jolle annettiin neljä plus-merkintää. Muille annettiin yhtä poikkeusta lukuunottamatta yksi tai kaksi.