Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin nuoret lupaukset kohtasivat lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Young Stars Classic -turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Oilers vei ottelusta voiton lukemin 3-2.

Ottelun tehokkain pelaaja löytyi kuitenkin Winnipegin joukkueesta. Hän oli Brad Lambert, joka oli mukana joukkueensa molemmissa osumissa. Näin ollen nuorukaiselle kirjattiin Jets-debyytissään pisteet 1+1.

Lambert vastasi ottelun avausmaalista ensimmäisessä erässä. Hän sai hyvän syötön hyökkäyssinisellä, nousi vauhdilla puolustajien ohi ja taituroi kiekon rystypuolelta häkkiin maalin edustalta. Lambert nappasi kakkossyötön Jetsin toiseen maaliin, joka syntyi toisen erän aikana.

Ottelussa Lambert pelasi Winnipegin kakkosketjussa. Hänen ketjukavereinaan olivat Wyatt Bongiovanni sekä Chaz Lucius.

Winnipeg varasi Lambertin ykköskierroksen 30. pelaajana kuluneen kesän varaustilaisuudessa. Toistaiseksi Lambert ei ole tehnyt NHL:n tulokassopimusta eikä hänen alkavan kauden pelipaikka ole vielä tiedossa. Viime kaudella Lambert pelasi Liigassa JYPin ja Pelicansin riveissä.

Näet Lambertin maalin alta tai täältä.