Ilves on vahvistanut valmennusryhmäänsä. Raimo Helminen siirtyy seuraan apuvalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella.

– Kun tilaisuus Raimo Helmisen kiinnittämiseksi avautui, näimme sen erinomaisena mahdollisuutena keskittyä valmennuksen osalta vieläkin yksityiskohtaisempaan valmentamiseen pelin eri osa-alueilla niin joukkue- kuin yksilötasollakin. Sen jälkeen, kun olimme keskustelleet asiasta päävalmentajamme Jouko Myrrän kanssa, oli päätös Raipen lisäämisestä valmennusryhmäämme todella helppo, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.

– Raipe tuo valmennusryhmämme ja joukkueemme hyödynnettäväksi paljon kokemusta ja monipuolista osaamista. Hän tarjoaa vahvan panoksen erikoistilannepelaamisemme kehittämiseen, minkä arvo korostuu entisestään kevään ratkaisupeleissä.

Valmentajana Helminen muistetaan ennen kaikkea Nuorista Leijonista sekä TPS:stä, jonka hän luotsasi hopealle kaudella 2020-21.

Helminen teki mittavan pelaajauran Ilveksessä. Hän edusti seuraa 16 kaudella ja iski 751 ottelussa 581 tehopistettä.