Helsingin Suvilahteen kaavaillaan uutta 17 000 hengen areenaa. Projektin takana ovat SRV:n perustaja ja suuromistaja Ilpo Kokkila sekä entiset NHL-kiekkoilijat Olli Jokinen ja Karri Rämö pelaaja-agentteineen.

Elokuussa ryhmä jätti kehityshankevarauksen Helsingin kaupungille monitoimiareenasta.

–Jos ajatellaan, että kaavassa ja muissa asioissa menisi kaksi vuotta, eli 2023 ja 2024, rakentamaan päästäisiin 2025, niin areena voisi realistisesti olla valmista 2028. Tässä rakennetaan kuitenkin maan päälle tyhjälle tontille, ei tarvitse rakentaa kantta, kuten vaikka Tampereella, hankkeen yhteyshenkilö Timo Nieminen sanoo Ilta-Sanomille.

– Tämän ryhmän tarkoituksena on nyt lähteä kehittämään projektia, keskustella kaupungin kanssa. Sen jälkeen, kun tiedetään mitä oikeasti myydään, voidaan alkaa keskustella lopullisten rahoittajien kanssa.

Urheilutapahtumissa areenan kapasiteetti olisi 14 000. Keskusteluja yhdenkään jääkiekko-organisaation kanssa ei ole vielä käyty.