NHL valmistelee parhaillaan maailman parhaille pelaajille suunnattua maajoukkueturnaus World Cupia järjestettäväksi keväällä 2024.

NHL:n varakomissaari Bill Dalyn torstaisten lausuntojen mukaan suunnitelmat turnauksen varalle ovat jo pitkällä. Dalyn mukaan kaksi neljän joukkueen lohkoa sisältävän turnauksen toinen alkulohko pelattaisiin Euroopassa ja toinen Pohjois-Amerikassa. Pudotuspelivaihe pelattaisiin kokonaisuudessaan Pohjois-Amerikassa. NHL-kaudelle World Cup aiheuttaisi 17 päivän mittaisen tauon.

NHL on viimeksi vieraillut Pohjois-Amerikan ulkopuolella vuonna 2019. Alkavalla kaudella suomalaisia kiekkofaneja hemmotellaan kuitenkin pitkästä aikaa todellisella herkkupalalla, kun hallitseva mestari Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets pelaavat kaksi runkosarjaottelua Tampereella.

Maajoukkuepuolella samaista herkkua saattaa siis olla luvassa keväällä 2024.