Kanadan keskushyökkääjä Kent Johnson nousi viime yönä nuorten MM-kisojen sensaatioksi. Sentteri viimeisteli upean ilmaveivimaalin Tshekkiä vastaan ja sai Kanadan kiekkoväen hurmokseen.

Ottelun jälkeen joukkuekaverit hehkuttivat vielä Johnsonin suoritusta. Mason McTavish muistutti, että Johnson teki maalinsa aivan ensimmäisen erän lopussa. Jää oli siis jo todella huonossa kunnossa, joten ilmaveivi oli sitäkin vaikeampi saada onnistumaan.

– Se oli aivan naurettavaa. Se oli aika puhdas ja uskomaton. Hän teki saman viime viikolla harjoituksissakin, Ridly Greig kommentoi.

NHL-toimittaja Scott Wheeler paljasti myös, että ilmaveivistä oli ollut puhetta jo ennen kisojen alkuakin.

– Brennan Othmann sanoi, että kun hän näki Kent Johnsonin tekevän ilmaveivin harjoitusleirillä, hän sanoi tälle, että parempi sitten onnistua samassa myös turnauksessa. KJ sanoi ”se on suunnitelmani”, Wheeler kertoo.

Scott Wheeler

@scottcwheeler

Scott Wheeler

@scottcwheeler
Ridly Greig on the Michigan: “That was just ridiculous. It was pretty clean. It was unbelievable. He did it last week in practice too.”

“Would you ever try it?”

“I don’t think I could do it. Not us Western leaguers.” *smirks*
Brennan Othmann said when he saw Kent Johnson do the Michigan in their camp he told him he better pull it off in the tournament and KJ said “that’s the plan.”

Then when he pulled it off Othmann said he heard the TSN theme and thought “That’s gonna be Dodge 1v1 for a while.”