Kanadan keskushyökkääjä Kent Johnson nousi viime yönä nuorten MM-kisojen sensaatioksi. Sentteri viimeisteli upean ilmaveivimaalin Tshekkiä vastaan ja sai Kanadan kiekkoväen hurmokseen.

Ottelun jälkeen joukkuekaverit hehkuttivat vielä Johnsonin suoritusta. Mason McTavish muistutti, että Johnson teki maalinsa aivan ensimmäisen erän lopussa. Jää oli siis jo todella huonossa kunnossa, joten ilmaveivi oli sitäkin vaikeampi saada onnistumaan.

– Se oli aivan naurettavaa. Se oli aika puhdas ja uskomaton. Hän teki saman viime viikolla harjoituksissakin, Ridly Greig kommentoi.

NHL-toimittaja Scott Wheeler paljasti myös, että ilmaveivistä oli ollut puhetta jo ennen kisojen alkuakin.

– Brennan Othmann sanoi, että kun hän näki Kent Johnsonin tekevän ilmaveivin harjoitusleirillä, hän sanoi tälle, että parempi sitten onnistua samassa myös turnauksessa. KJ sanoi ”se on suunnitelmani”, Wheeler kertoo.