Calgary Flamesin ja sen riveissä 40 maalin ja 115 tehopisteen loistokauden pelanneen Johnny Gaudreaun sopimusneuvottelut ovat umpikujassa.

Flames on tiettävästi tarjonnut taiturimaiselle laitahyökkääjälle jättimäistä sopimusta, mutta ”Johnny Hockeyn” leiri empii yhä päätöstään 28-vuotiaan pelurin tulevaisuuden suhteen. Flames teki tiettävästi kanadalaistähdelle ensimmäisen tarjouksen jo helmikuussa, joten neuvottelujen pitkittyminen kielii vahvasti pelaajan halusta mittauttaa arvonsa vapailla markkinoilla

– Tilanne pysyy muuttumattomana. Gaudreau ei ole vieläkään tehnyt päätöstään Flamesin sopimustarjouksen suhteen. Hänen leirinsä ei ole kommunikoinut lainkaan Flamesin kanssa, kertoo TSN:n Pierre LeBrun.

Päättyneestä kaudesta 6,75 miljoonaa dollaria tienanneen Gaudreaun tuleva sopimus tulee olemaan Evolving-Hockeyn arvion mukaan seitsemän vuoden mittainen ja takaavan tähdelle peräti 10,9 miljoonan taalan vuositulot.