NHL:ssä vireillä usean pelaajan megakauppa – yli 40 maalin supertähti vaihtamassa maisemaa?

Chicago Blackhawks on aloittanut harkitsemaan joukkueensa kovimman maalitykin Alex DeBrincatin kauppaamista muualle.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi lauantaina, että Blackhawks kuuntelee tarjouksia 24-vuotiaasta yhdysvaltalaishyökkääjästä.

– Blackhawks käy jatkuvia neuvotteluja NHL-seurojen kanssa DeBrincatin mahdollisesta kauppaamisesta. DeBrincatin siirrolle ei ole takuita, mutta Blackhawks kuuntelee tarjouksia. Potentiaalinen vaihtokauppa sisältäisi palasia Blackhawksin tulevaisuutta varten. Blackhawks haluaa vastikkeena nuoren NHL-pelaajan, korkean varausvuoron ja huippulupauksen, LeBrun valaisi.

DeBrincatin nykyinen 6,4 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tähän kauteen. 41 maalia viime kaudella tulittanut jenkkihyökkääjä on oikeutettu yli yhdeksän miljoonan dollarin palkkaan perustarjouksensa avulla.

– Osa NHL-seuroista yrittää havainnoida, miltä DeBrincatin seuraava sopimus tulee näyttämään. Tämä voi pelottaa yhden tai kaksi NHL-seuraa ulos kilpailusta, mutta yleinen käsitykseni on se, että kiinnostus DeBrincatia kohtaan on erittäin merkittävää, LeBrun kertoo.

LeBrunin tietojen mukaan Los Angeles Kings on yksi ”useista” NHL-seuroista, joka olisi Blackhawksin maalitykin kintereillä.