Kaapo Kakon penkkikomennus konferenssifinaalien viimeiseksi jääneessä ottelussa on herättänyt ihmetystä Suomen lisäksi Pohjois-Amerikan kiekkopiireissä. New York Post julkaisi myös oman näkemyksensä, jossa se muistelee Montreal Canadiensin kohtaloa Jesperi Kotkaniemen kanssa.

Artikkelin kirjoittaneen Larry Brooksin mukaan New York Rangers ei pystyisi likimainkaan vastaavaan tarjoukseen vastaamaan. 4,2-6,3 miljoonan dollarin sopimuksesta Kakon kaappaava joukkue joutuisi luopumaan ykkös- ja kolmoskierroksen varausvuoroistaan, mikä ei olisi Brooksin mielestä yhtään tarpeeksi.

— Jos tilanne pitkittyy heinäkuun 13. päivään (vapaiden agenttien markkinoiden alkamispäivä), numeron 24 voi korvata ”myytävänä”-kyltillä, Brooks kirjoittaa.

Kyseisenä päivänä Kakko ei vielä vapaudu, mutta hänelle voi tehdä siitä lähtien tarjouksia, joihin Rangersillä on viikko aikaa vastata.