Colorado Avalanchen nuori tähtipuolustaja Cale Makar palkittiin NHL:n pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle jaettavalla Conn Smythe Trophylla. Hän iski 20 pudotuspeliotteluun upeat tehopisteet 8+21=29 ja sijoittui kolmanneksi pistepörssissä.

Näin ollen 23-vuotiaasta Makarista tuli NHL-historian kolmanneksi nuorin Conn Smythe -voittaja Bobby Orrin (1970, 22v) sekä Serge Savardin (1969, 23v) jälkeen. Samalla Makarista tuli nuorin puolustaja 52 vuoteen, joka voittaa kyseisen pystin. Tuolloin samaan saavutukseen ylsi nimenomaan Orr.

Menneellä kaudella Makar palkittiin myöskin parhaalle puolustajalle jaettavalla Norris Trophylla. Hän on NHL:n historian kolmas pelaaja, joka voittaa sekä Norrisin että Conn Smythen samalla kaudella. Aiemmin samaan ovat pystyneet Orr kahdesti (1970, 1972) sekä Nicklas Lidström kerran (2002).

Makar on voittanut nuorella urallaan jo huiman määrän palkintoja. Vuonna 2019 hänet palkittiin Pohjois-Amerikan yliopistosarjan parhaalle pelaajalle jaettavalla Hobey Bakerilla. Sen jälkeen hän on vienyt NHL:n tulokaspalkinto Calder Trophyn vuonna 2020 ja nyt samaan riviin lisätään siis Norris, Conn Smythe sekä Stanley Cup. Makar on ensimmäinen pelaaja, jonka palkintokaapista löytyy kaikki edellä mainitut pystit.