Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthews pokkasi kaksi arvostettua palkintoa: Hart Trophyn ja Ted Lindsay Awardin. Ensimmäinen annetaan toimittajien äänestyksen perusteella arvokkaimmalle pelaajalle, ja jälkimmäinen pelaajien äänestyksen perusteella loistavimmalle pelaajalle.

Matthews pelasi huikean kauden. Toronton ykköspyssy paukutti 73 ottelussa huimat 60 maalia ja 106 tehopistettä.

Palkinnoista huolimatta Matthewsilla oli Tampassa katkera maku suussaan.

– Yritän aina asettaa tavoitteita ja olla niin hyvä kuin mahdollista. Mutta valehtelisin, jos sanoisin, etten olisi yhtään katkera ja toivoisi, että pelaisin yhä. Etenkin kun olemme taas täällä, Matthews kommentoi.

Toronton pelit päättyivät jälleen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Tampa Bay Lightning voitti kanadalaisseuran seitsemässä pelissä.