Florida Panthersin Anton Lundell pelasi loistavan tulokaskauden NHL:ssä. Hän pelasi runkosarjassa 65 ottelua ja tehtaili niihin pisteet 18+26=44. Tehotilasto näytti huimaa lukemaa +33. Pudotuspeleissä hän onnistui kertaalleen maalinteossa yhdeksässä ottelussa.

Heti ensimmäisellä NHL-kaudellaan 20-vuotias Lundell nousi merkittävään rooliin Panthersissa. Myös joukkueen kausi sujui loistavasti, nimittäin Panthers vei runkosarjan nimiinsä.

– Kun tulin tänne, en odottanut paljoakaan. Ainoana tavoitteenani oli napata paikka kokoonpanosta. Nyt kun katson mennyttä, en odottanut kauden menevän näin hyvin. Tämä oli minulle erinomainen kausi, kuten se oli myös koko joukkueelle. Pelasimme uskomatonta kiekkoa, Lundell hehkutti NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Lundell aikoo keskittyä kesällä ennen kaikkea nopeuden ja voiman kehittämiseen, jotka hän mainitsi suurimmiksi kehityskohteikseen.

– Haluan vain kehittyä koko ajan, tulla vahvemmaksi ja nopeammaksi. Haluan myös kehittää pieniä juttuja pelissäni, Lundell painotti.

Koska avauskausi NHL:ssä on nyt takanapäin, Lundellin mukaan valmistautuminen seuraavaan tulee olemaan huomattavasti helpompaa.

– Se auttaa todella paljon, että ensimmäinen kausi on takana. Osaan valmistautua paremmin ensi kauteen, kun tiedän, mitä odottaa. Nyt yritän vain kehittyä kesän aikana ja tulla tänne hyvällä energialla ensi kaudella.