Edmonton Oilers on selkä seinää vasten NHL:ssä. Joukkue koki viime yönä 4-5 tappion Los Angeles Kingsille. Ottelusarja on nyt yhden Kingsin voiton päässä ratkeamisesta.

Tappio oli poikkeuksellisen kirvelevä. Edmonton nousi kahden maalin takaa 4-4 tasatilanteeseen kolmannessa erässä. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Los Angeles iski voitto-osuman melkein välittömästi jatkoerässä.

Jesse Puljujärvi oli tiputettu viime yön ottelussa kolmosketjuun. Hänen pelikavereinaan olivat Ryan Nugent-Hopkins ja Josh Archibald.

Ykkösketjusta pois heittäminen ei ollut valmennuksen ainoa rankaisu Puljujärvelle. Suomalaishyökkääjä istui pääosan ottelusta penkillä. Jääaikaa kertyi vain seitsemän ja puoli minuuttia, toiseksi vähiten kaikista Edmonton-pelaajista.

Viidessa pudotuspeliottelussa Puljujärvi on nyt tehnyt tehot 1+1=2.