Pelaajat äänestivät: Tässä Liigan paras pelaaja!

© Kuva: Juha Tamminen

Jääkiekon pelaajayhdistys (Suomen Jääkiekkoilijat ry) on äänestänyt Tapparan Anton Levtchin Liigan parhaaksi pelaajaksi kaudella 2021-22.

Levtchi sai Liigan Kultaisen Kypärän palkinnon äänestyksessä 585 pistettä. Toiseksi sijoittuneen Petrus Palmun pistemäärä oli 476. Kolmanneksi äänestyksessä nousi Lukon puolustaja Vili Saarijärvi 460 pisteellään.

– Olihan tuo kausi todella onnistunut, etenkin kun se päättyi mestaruusjuhliin. Tuntuu todella hienolta ja jotain on silloin tehnyt oikein, kun muut pelaajat äänestivät parhaaksi, Levtchi iloitsi pelaajayhdistyksen tiedotteessa.

– Sain alle ehjän kesän, joka oli kaikista tärkein asia, jotta tuollainen kausi oli mahdollista pelata. Fysiikka ja luistelu menivät eteenpäin viime kaudesta ja kiinnitin niihin kesällä enemmän huomiota. Taidolla pääsee aina tiettyyn pisteeseen asti, mutta sitten pitää kehittää muita osa-alueita, Tappara-tähti ynnäsi.

Varkaudesta kotoisin oleva Levtchi voitti tällä kaudella Liigan maali -ja pistepörssin. Hän teki runkosarjan 55 ottelussa komeat 26 maalia ja 61 tehopistettä. Pudotuspeleissä hyökkääjä kirjasi 14 ottelussa pisteet 1+9=10.