NHL:ssä kuuma pudotuspelitaisto! Sebastian Ahollakin meni kuppi nurin

© Kuva: Getty Images

New York Rangers voitti viime yönä Carolina Hurricanesin lukemin 5-2 NHL-pudotuspeleissä. Otteluvoitot ovat nyt tasan 3-3 ja sarjan ratkaisy venyy seitsemänteen peliin.

Viime yön ottelu oli todella tulinen. Pelkästään kolmannen erän aikana jaettiin 18 rangaistusminuuttia. Yksi rettelöitsijöistä oli tavallisesti kylmän viileä Sebastian Aho. Hänelle annettiin poikkeuksellisesti kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta, kun Aho repi vastustajalta kypärän päästä.

Ottelun näkyvin pelaaja oli jälleen Rangersin maalivahti Igor Shesterkin. Venäläisvahti loisti 37 torjunnalla, mutta niiden lisäksi hän keräsi kaksi syöttöpistettä ja kaksi rangaistusminuuttia estämisestä.

Ottelusarjan ratkaisu siirtyy Carolinassa pelattavaan seitsemänteen otteluun. Tähän mennessä sarjan aikana jokainen ottelu on päättynyt kotijoukkueen voittoon.