Leijonat jatkoi perjantaina vahvoja otteitaan MM-kisoissa. Suomi saalisti 6-0 voiton Iso-Britanniasta.

Ensimmäinen erä oli Leijonien täyttä dominointia. Erä mentiin kokonaisuudessaan kuin Suomi olisi ollut ylivoimalla. Erän maaleista vastasivat Niklas Friman ja Juuso Hietanen.

Toinen erä oli Leijonille paljon vaikeampi. Iso-Britannia hallitsi erän alkua ja tehtaili useita hyviä maalipaikkoja. Leijonat kuitenkin kesti Jussi Olkinuoran johdolla vaikeat hetket ja tehtaili erässä vielä kaksi maalia.

Kolmannessa erässä Leijonat naulasivat ottelun loppulukemat 6-0:aan. Viimeiset osumat olivat Saku Mäenalasen ja Toni Rajalan käsialaa.

Briteillä oli ottelussa hurjasti huonoa tuuria. Neljässä Suomen maalissa kiekko otti jonkinnäköisen pompun brittipelaajasta ennen maaliin menoa.