Edmonton Oilers jatkaa NHL:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin finaaleihin. Edmonton otti viime yönä ratkaisevan neljännen voiton Calgary Flamesista maalein 5-4. Otteluvoitot menivät Oilersille 4-1.

Jesse Puljujärvi oli yksi Edmontonin maalintekijöistä. Hän pääsi sutimaan Zach Hymanin laukauksesta seuranneen irtokiekon sisään ottelun toisessa erässä.

Samalla Puljujärvi tuli päättäneeksi yhdeksän ottelun maalittoman putkensa. 12 pudotuspeliottelussa on nyt syntynyt tehot 2+1=3.

Edmontonin ja Calgaryn otteluissa on nähty todella erikoisia tilanteita. Niin kävi tälläkin kertaa. Toisen erän aikana joukkueet paukuttivat 31 sekunnin aikana kolme maalia. Edmonton iski niistä yhden ja Calgary kaksi.