Upea suoritus: NHL:ssä nähtiin huikea – ja nöyryyttävä – ilmaveivimaali

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin Trevor Zegras vastasi NHL:n lauantaiyön komeimmasta ja samalla kenties nöyryyttävimmästä maalista. Joukkueensa ykkössentteri veivasi kiekon Arizona Coyotesin maaliin ilmaveivillä ottelun avauserässä.

Osuma oli siinä mielessä nöyryyttävä, että se muutti lukemat ensimmäisen kaksikymppisen aikana jo 3-0:ksi. Samalla Karel Vejmelka sai lähteä kojoottipaitojen maalilta, ja tilalle tuli tshekin maanmies Josef Korenar.

Jenkille maali oli kauden 17:s ja tehopiste 50:s. Anaheim keikkuu Tyynenmeren divisioonassa kuudentena, Arizona kyntää keskisen puolella hännillä. Anaheimilla on vielä pienet saumat jatkopeleihin, kojoottipaidoilla ei minkäänlaisia.

Ottelu oli tämän jutun julkaisuhetkellä ensimmäisellä tauolla noissa mainituissa lukemissa 3-0.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️