TPS:n ja Tapparan välinen Liigan finaalisarja oli katkolla tiistai-iltana Turussa.

Ottelusarjassa jo 0-3-tappiolla olleet turkulaiset tarjoilivat täydelle Gatorade Centerille hunajata koko rahan edestä. TPS kuittasi todellisen trillerin nimiinsä Elmeri Erosen reilut kuusi minuuttia ennen kolmannen erän loppua sivaltamalla osumalla maalein 1-0.

Tapparan Waltteri Merelä kuittasi neljännen ottelun C Moren haastattelussa suorin sanoin.

– Suoraan sanottuna oli Tapparan osalta ihan paskaa. Tää ei nyt riitä missään nimessä. Se kyllä tiedostetaan ja ihan varmasti ensi pelissä paremmin, Merelä kuittasi tamperelaisten katkaisupelin annin ja kehui turkulaisten kiekolliseen pelaajaan antamaa painetta.

TPS:n maalivahti Andrei Karejev pelasi pudotuspelikevään neljännen nollapelinsä ja sivusi samalla yhden playoff-kevään nollapeliennätystä.

Sarja on seuraavan kerran katkolla Tapparalle torstaina Tampereella kello 18.30 käynnistyvässä viidennessä ottelussa.