Tappara on enää voiton päässä Suomen mestaruudesta. Se jatkoi voittojen tiellä kaatamalla TPS:n kolmannessa finaaliottelussa loppulukemin 3-1. Näin ollen otteluvoitot ovat nyt Tapparalle 3-0.

Maalittoman avauserän jälkeen Tappara kuritti TPS:ää kahdesti toisessa erässä. Ensin Veli-Matti Savinainen iski ylivoimaosuman ja erän lopulla Otto Leskinen tuplasi tamperelaisten johtoaseman.

TPS tuli vielä maalin päähän päätöserän alkupuolella Jack Rodewaldin osuman myötä. Tasoitusta joukkue ei enää saanut aikaan ja Petteri Puhakka löi vielä loppulukemat tyhjään maaliin.

Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan heti huomenna tiistaina Turussa. TPS pelaa nyt veitsi kurkulla koko loppukauden ajan, kun taas Tapparalla on mahdollisuus päättää kuluva Liiga-kausi huomiseen.

Näet kaikki kolmannen finaaliottelun maalit alta.

Liiga

@smliiga
Ihan kuin tämä filmi olisi nähty ennenkin! 🎞

Veli-Matti Savinainen niittaa maalin edestä Tapparan 1-0-johtoon! Kevään kahdeksas (8) osuma Savinaiselle.