Jesse Puljujärvestä on kehittynyt kauden aikana erinomainen kahdensuunnan hyökkääjä. Suomalaisnuorukainen on tehnyt hyvää työtä läpi kauden, mutta tehopistemäärät ovat olleet varsin keskinkertaiset.

Kaikki eivät kuitenkaan ole lämmenneet Puljujärvelle. NHL-toimittaja Jim Matheson tuskasteli suomalaisen tehottomuutta Twitterissä.

– Jesse Puljujärvi tekee paljon todella hyviä asioita – hallitsee kiekkoa, takakarvaa, ylittää alueita Connor McDavidin kanssa – mutta milloin tehdyistä maaleista tuli vanhanaikainen tilasto hyökkääjälle? Hänellä on 3 maalia 30 pelissä. Se on fakta, ei sen enempää tai sen vähempää… vaikka olisittekin faneja, Matheson kirjoittaa.

Mathesonin kirjoitus käynnisti hurjan palautevyöryn. Hänen twiitteihinsä tuli nopeasti tusinoittain vastauksia, joissa puolustettiin Puljujärveä.

– Kai ymmärrät, että syy sille, että McDavid tekee niin paljon pisteitä ja Puljujärvi niin vähän, on se, että McDavidin ei juuri tarvitse puolustaa ja Puljujärvellä on hämmästyttävät puolustustilastot? Hän uhraa omaa hyökkäyspeliään, jotta McDavid voi käyttää omaansa enemmän, eräs fani kirjoittaa.

– Miksi valtamedialla on aina tarve, että Puljujärven päälle pitää paskoa? toinen fani ihmettelee.

– Kyllä, hänen täytyy viimeistellä paremmin. Mutta Oilers on viimein varannut ja kehittänyt hyvän puolustusorientoituneen pelaajan, joka on 23 ja voi parantaa hyökkäyspeliään. Kuinka vaikeaa tämä on ymmärtää Oilers-medialle? kolmas päivittelee.