Jukurit otti torstaina historiallisen päänahan jääkiekkoliigassa, kun se avasi voittotilin KooKoota vastaan puolivälieräsarjassa 1-0-kiinnityksellä. Kouvolalaisjoukkue on nyt edellä voitoin 2-1.

Ottelun puheenaiheeksi muodostuivat Aatu Rädyn saamat käytösrangaistukset, joista toinen ajoi hänet ulos. Kaikkiaan myös jäähymäärä puhutti: Jukureille kirjattiin minuutteja 42 ja KooKoollekin 12.

Mikkeliläisjoukkueen luotsi Olli Jokinen kommentoi aiheita Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

Kun Räty putosi pois toisen erän loppupuolella, joutui Jukurit pelaamaan kolmella sentterillä. Kuinka se vaikutti otteluun?

– Ei vaikuttanut millään lailla, luotsi heitti.

Jäähymäärä 54 minuuttia ei ole ihan tavanomainen yhteen otteluun.

– Nuo kolmannen erän jäähyt – ei voi kuin ihmetellä.

Tuossa erässä Jukureille kakkoset ottivat Patrik Puistola, Linus Nässen ja Oskars Batna sekä vieraille Kim Strömberg.

Ottelusarja jatkuu lauantaina taas Kouvolassa.