NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle 11. peräkkäistä kertaa jäävä Buffalo Sabres saattaa olla valmis isoihin peliliikkeisiin kesän siirtomarkkinoilla.

Joukkueella on käytössään peräti kolme ykköskierroksen varausta tulevaan NHL Draftiin. Sabresin sisäpiiritoimittaja John Vogl paljastaa Sabresin olevan valmis luopumaan ainakin yhdestä tulevan näistä vuoroista vahvistaakseen top 6 -hyökkäystään tai hankkiakseen joko uuden ykkösmaalivahdin tai oikealta laukovan kärkipuolustajan.

– Seitsemällä joukkueella ei ole lainkaan ykköskierroksen varausvuoroa: Boston, Calgary, Carolina, Chicago, Colorado, Florida ja Vegas. Pelkästään näissä joukkueissa olisi tarjolla pelaajia, kuten Bruinsin Jake DeBrusk, Chicagon Dylan Strome ja Dominik Kubalik, Vegasin Chandler Stephenson sekä Hurricanesin Antti Raanta ja Teuvo Teräväinen, Vogl arvioi.

Raannan ja Teräväisen kannalta Voglin skenaario ei totisesti ole houkuttelevin mahdollinen. Kaksikkoa tuskin kiinnostaisi lähteä NHL:n kärkiseuroihin kuuluvasta Hurricanesista häviämään tottuneeseen heittopussiorganisaatioon.