Harri Säteri ja Arizona Coyotes kokivat poikkeuksellisen ruman selkäsaunan viime yön NHL-kierroksella. Calgary Flames runteli kojootteja 9-1 murskalukemin.

Ensimmäinen erä oli vahva suoritus Säteriltä. Hän piti tulikuuman Calgaryn nollissa.

Toinen erä alkoi karmeasti. Ensimmäisten reilun kolmen minuutin aikana Calgary iski neljä maalia. Se riitti valmennukselle, ja Säteri otettiin vaihtoon.

Maalivahdin vaihtaminen ei herättänyt Arizona-puolustusta, jonka selkäranka oli jo katkennut. Karel Vejmelkan selän taakse iskettiin toisessa erässä vielä kaksi maalia.

Kolmanteen erään Arizona-valmennus teki erikoisen päätöksen. Nyrkkeilysäkkinä ollut Säteri pistettiin takaisin maalille. Häntä vastaan tehtiin kolmannessa erässä vielä kolme maalia.

Säterin torjuntaprosentti oli ottelussa murheellinen 77,4. Arizonaan joutuminen on osoittautunut todelliseksi painajaiseksi lahjakkaalle suomalaisvahdille.