Nashville Predatorsin viime yön ottelu Calgary Flamesia vastaan oli poikkeuksellisen karu. Nashville johti ottelua 4-3 lukemin aina viimeiselle sekunnille asti, jolloin Calgary iski tasoituksen. Lopulta Flames vei voiton jatkoajalla 5-4 numeroin.

Tappiotakin suurempi takaisku oli Juuse Saroksen loukkaantuminen. Suomalaisvahti joutui jättämään pelin kesken kolmannessa erässä. Hän oli selvästi loukannut jalkaansa, eikä pystynyt laittamaan painoa sen varaan.

Ottelun valopilkku oli Mikael Granlund, joka keräsi tililleen kolme syöttöpistettä. Tämä oli hänelle jo toinen kolmen syöttöpinnan ottelu putkeen.

Granlund on pelannut tällä kaudella 77 ottelua. Hän on iskenyt niissä tehot 10+48=58.

Voit katsoa Saroksen loukkaantumisen alta.

Sportsnet

@Sportsnet
Juuse Saros left for the Preds' locker room late in the third period.