Boston Bruinsin Erik Haula ja Florida Panthersin Aleksander Barkov yltyivät hurjaan vireeseen lauantai-illan ja sunnuntain vastaisen yön NHL-kierroksella.

Barkov otti joukkueensa reppuselkään vierasottelussa New Jersey Devilsiä vastaan ja nosti kolmannen erän alussa jo 2-6-tappiolla olleen Panthersin jatkoajalle kahdella viime hetken maalillaan. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Panthersin Gustav Forsling, joka iski vierasjoukkueen upealle kirille sinetin 7-6-voittomaalillaan.

– He ovat loistava jääkiekkojoukkue, enkä halua ottaa mitään pois heiltä. Mutta kun johdat NHL-peliä 6-2, et saisi ikinä hävitä 6-7 jatkoajalla. Tämä on yksinkertaista. Tämä on brutaalia, Devilsin tähtipuolustaja Damon Severson kirosi ottelun jälkeen.

Barkovin maalit katsottavissa alta (juttu jatkuu videoiden jälkeen).

Florida Panthers

@FlaPanthers
The Captain checks in 🔥

BARKY SENDS US TO OT!

Boston Bruins kaatoi Columbus Blue Jacketsin Erik Haulan johdolla maalein 5-2. Haula nousi ottelun ykköstähdeksi kahdella maalillaan. Suomalaissentteri avasi ottelun maalihanat avauserän lopulla ja iski joukkueensa 3-2-voittomaalin vain vajaat neljä minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Bruins kaunisteli lopussa lukemia vielä kahdella tyhjään maaliin isketyllä osumalla.

Voit ihastella Haulan osumia alta löytyviltä videoilta.