Kohupelaaja Evander Kane elää kriittisiä aikoja loppuelämänsä kannalta.

San Jose Sharks purki Kanen sopimuksen koronarajoitusrikkomusten vuoksi. Näistä syistä San Jose ei ole velvoitettu maksamaan jäljellä olevaa palkkaa Kanelle. Kane ja pelaajajärjestö NHLPAA on riitauttanut asian.

Päätös kiistaan tulee lähipäivinä, kun Kane on käsittelemässä asiaa New Yorkissa. Sopimusta oli jäljellä 22 miljoonan dollarin edestä, joten panokset ovat melkoiset.

Kane voi saada koko palkkansa, osan siitä tai ei mitään. Vastaava tapaus nähtiin 2010-luvulla, kun Los Angeles Kings purki Mike Richardsin sopimuksen. Richardsille tuomittiin kuuluvaksi puolet 21 miljoonasta dollarista jaksotettuna 15 vuodelle. Richardin sopimus purettiin, kun hän yritti lainvastaisesti kuljettaa vahvoja kipulääkkeitä rajan yli Kanadaan.