HIFK:lle jättimäisiä vahvistuksia illan ”kuolemanpeliin” – Ville Peltonen palaa penkin taakse

© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK saa viisi tärkeää nimeä takaisin joukkueen kokoonpanoon tiistai-illan ”kuolemanotteluunsa” TPS:ää vastaan.

Kaikista TPS-sarjan viidestä ottelusta koronavirustartunnan vuoksi sivussa ollut päävalmentaja Ville Peltonen palaa IFK:n penkin taakse, minkä lisäksi myös pelaajarintamalle on luvassa odotettua täydennystä, kun luottopelaajat Jere Innala, Roni Hirvonen, Johan Motin sekä Teemu Turunen palaavat kokoonpanoon.

Varsinkin Innalan paluu tositoimiin on helsinkiläisille kaikki kaikessa. 24-vuotias maajoukkuehyökkääjä ehti takomaan neljässä ensimmäisessä TPS-sarjan ottelussa hurjat tehot 3+4=7.

HIFK isännöi TPS:ää tänään tiistaina kello 18.30 alkavassa puolivälieräsarjan kuudennessa ottelussa. TPS johtaa sarjaa voitoin 3-2, joten sillä on voitolla mahdollisuus jatkaa kauttaan välierävaiheeseen ja päättää samalla HIFK:n kausi.

Sama mahdollisuus on edessään KooKoolla, joka isännöi illalla Jukureita. KooKoo johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Myös Kärpät ja Ilves jatkavat eilen kesken jäänyttä kuudetta otteluaan illalla Raksilassa. Myös Ilveksellä on ottelussa katkon paikka.