Harri Säterin NHL-kausi oli lyhyt, mutta se päättyi upealla tavalla. Tuore Arizona Coyotes -kassari torjui joukkueelleen voiton, joka näytti vielä suomalaisvahdin astellessa jäälle mahdottomalta.

Säteri sai komennuksen maalin suulle, kun Nashville Predators johti ottelua lukemin 4-0 muun muassa Eeli Tolvasen ja Mikael Granlundin maaleilla. Peliaikaa oli tässä vaiheessa kulunut vain noin seitsemän minuuttia.

Maalivahdin vaihtaminen toimi kuin junan vessa. Säteri torjui kaikki 27 kohtaamaansa laukausta ja Coyotes käänsi pelin 5-4-voitoksi.

Voitto oli 32-vuotiaan Tappara-kasvatin toinen Coyotes-paidassa. Säterin tilastot eivät tällä NHL-kaudella edelleenkään päätä huimaa, sillä kuuden ottelun jälkeen torjuntaprosentti näyttää lukemia 86,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 4,22 60 pelattua minuuttia kohti.