TPS:n ja Tapparan tiistaisessa finaaliottelussa nähtiin harmillinen tapahtuma.

TPS oli järjestänyt synttärionnittelut kymmenen vuotta täyttäneelle Danielalle. Synttärisankaria oli tarkoitus näyttää mediakuutiolla merkkipäivänään, jotta yleisö voisi häntä onnitella.

Valitettavasti hetki ei sujunut aivan loppuun asti suunnitellusti, kun Daniela istahti jo alas, ja samalla Tapparan kannattaja nousi seisomaan osittain synttärisankarin eteen esitellen ruudulla tamperelaisseuran logoa, sillä hän ei tajunnut, että TPS onnitteli tilanteessa toista nuorta kiekkofania.

Tilanne herätti areenalla tunteita, kun useat buuasivat, ja yksi TPS-paitainen henkilö näytti nuorelle Tapparan kannattajalle keskisormea.

Tilanteesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa myös video. TPS:n yhteisötiimissä työskentelevä Katiia Anjuta Laakso kommentoi tapausta näin.

– Tämä jäi meitäkin harmittamaan, varsinkin kun ei pelissä ehditty moikkaamaan Danielaa tän ikävän keissin jälkeen niin ollaan huomenna Danielan äitiin yhteydessä ja onnitellaan sankaria ansaitsemallaan tavalla, Laakso kirjoitti Twitterissä.

Turkulaisseura reagoikin asiaan myöhemmin hienosti. TPS kutsui tapahtunutta vain ”inhimilliseksi erehdykseksi”, ja turkulaisseuran tähdet Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen ilmestyivät synttärisankarin ovelle fanituotteiden kera.

– Toivomme kaikille urheilun ystäville iloa oman joukkueen seurassa ja katsomoissa, TPS twiittasi julkaisemansa videon yhteydessä.

HC TPS

@HCTPS
Inhimillisen vahingon myötä Danielan synttärionnitteluista syntyi eilen kohua. Nurmi ja Pärssinen kävivät tänään yllättämässä synttärisankarin.

JA:

Lisäksi toivomme kaikille urheilun ystäville iloa oman joukkueen seurassa ja katsomoissa🙂
#HCTPS #Liiga #SunSeura

Mikäli upotus ei näy, niin näet sen täältä.

Uutista päivitetty 28.4. kello 8.50: Otsikkoa päivitetty. Lisätty keskisormea näyttänyt henkilö ja turkulaisseuran kommentteja asiasta. Korjattu samalla, ettei Tapparan nuori kannattaja ollut tietoinen siitä, että TPS-fania yritettiin onnitella jumbotronilla, joten kyse ei ollut mistään tarkoituksellisesti pilasta, johon tekstissä aiemmin viitattiin.