Suomessa on käyty viime viikkoina vilkasta NATO-keskustelua. Nyt kiekkolegenda Teemu Selännekin paljasti Twitterissä oman kantansa NATO-kysymykseen.

– Jos joku ei pidä Venäjää Suomen turvallisuusuhkana niin kyllä mä ihmettelen… niin arvaamaton diktaattori on naapurissa… jos nyt ei ole tarvetta mennä Natoon niin sitten ei varmaan koskaan, Selänne kirjoittaa.

Selänne liitti viestinsä yhteyteen kuvan, jossa oli sitaarri Yhdysvaltojen presidentti Ronald Reaganilta. Hän toimi maansa johdossa kylmän sodan viimeisinä aikoina vuosina 1981-89.– Hallinnon ensimmäinen velvollisuus on suojella kansalaisia, ei hallita heidän elämäänsä, sitaatti kuuluu.

Kaikki eivät olleet kiekkolegendan kanssa samaa mieltä.

– Teemu… Tämä se vasta pelkurihommaa onkin jos mennään natoon. Voimme aivan hyvin puolustautua itsenäisesti. Lisäksi Venäjää ei kiinnosta Suomi. Jos liitymme natoon, Venäjän on pakko laittaa joukkoja rajoille, eräs kirjoittaa.

– En jättäisi olettamuksien varaan yhtään mitään. Jos Venäjä Suomeen hyökkää, me tarvitaan apuja ja Biden ilmoitti ihan selkeästi ketä autetaan jos näin käy… just saying, Selänne vastaa.

LUE MYÖS: IS: Jääkiekon MM-kotikisojen pelipaikka vaihtuu – tähän halliin kisat siirtyvät

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Jos joku ei pidä venäjää Suomen turvallisuusuhkana niin kyllä mä ihmettelen.. niin arvaamaton diktaattori on naapurissa… jos nyt ei ole tarvetta mennä Natoon niin sitten ei varmaan koskaan…