Carolina Hurricanes teki NHL:ssä kolmen ottelun vieraskiertueen, jonka aikana se voitti ensin St. Louis Bluesin 7-2, sitten Washington Capitalsin 6-1 ja hävisi sitten Tampa Bay Lightningille jatkoajan jälkeen 3-4. Kuudesta mahdollisesta pisteestä tarttui mukaan siis viisi.

Hurricanesin maalilla nähtiin Lightning-ottelussa suomalaisvahti Antti Raanta, joka kirjautti kaikkiaan 28 torjuntaa. Ottelun jälkeen hän kuitenkin moitti itseään, sillä hän ei ollut täysin tyytyväinen omaan työskentelyynsä.

– Olisin pystynyt parempaankin. Ensimmäinen maali oli vaikea nieltävä. Tällaisissa otteluissa ei voi antaa helppoja ja se vähän ärsytti. Kolmannessa erässä he saivat pari paikkaa ja pystyin ottamaan torjunnat, joten mukaan tarttui edes jotain positiivista. Voisin kuitenkin olla parempi tietyissä asioissa ja tällaista joukkuetta vastaan pitää onnistua pikkujutuissa, Raanta arvioi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

32-vuotias Raanta oli kuitenkin iloinen voitoista ja pisteistä, mutta löysi myöskin parannettavaa joukkueen pelaamisesta ja omasta tekemisestään.

– Kaksi tärkeää voittoa. Tässä ottelussa olimme hyviä ensimmäisessä erässä, ja käytännössä pääsimme tekemään maaleja suunnilleen aina kun saimme kiekon syvälle. Tietysti päästimme kolme maalia alivoimalla ja voisin olla itse paljon parempi, mutta tällaista tästä tulee kauden lopun lähestyessä. Erikoistilanteiden arvo nousee. Viisi pistettä kuudesta kuitenkin maistuvat ja kelpaa palata kotiin, Raanta sanoi.

Ensimmäistä kauttaan Hurricanesin riveissä pelaava Raanta on torjunut tällä kaudella 21 ottelussa. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 91,7%.