Patrik Laine oli hyvässä iskussa jälleen Suomen aikaa lauantai-illan ottelussa. Hän viimeisteli tehot 1+1 ja sai valinnan ottelun ykköstähdeksi, kun hänen edustamansa Columbus Blue Jackets nappasi 5-4-voiton St. Louis Bluesista.

Avauserässä Laine jakeli näyttävän passin Gustav Nyquistin 2-1-johtomaaliin. Hän sai laidalla kiekon ja kikkaili komeasti ohi vastustajan pakista. Sen jälkeen hän tarjoili kiekon Nyquistille, joka löi sen sisään. Näet videon osumasta joko maalikoosteen kautta alempaa jutusta tai suoraan tästä.

Laine onnistui myöskin itse maalinteossa. Hän nousi toisessa erässä hyvällä vauhdilla hyökkäysalueelle, sai kiekon Nyquistilta ja nosti sen lähietäisyydeltä ohi suomalaisvahti Ville Husson. Kyseinen osuma vei Columbuksen 3-1-johtoon.

Loistavaa kautta pelaava Laine on tehnyt kauden 44 pelaamaansa otteluun tehopisteet 25+23=48.

Näet Laineen maalin alta:

 

Katso koko ottelun maalikooste tästä: