Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine sai nimensä maalitilastoihin kahden pisteettömän tappio-ottelun jälkeen sinitakkien kaadettua New Jersey Devilsin keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella maalein 4-3.

Laine tarjoili ensin toisessa erässä ylivoimalla maalipaikan Boone Jennerille, joka iski kotijoukkueen 3-1-johtoon Laineen tolpasta kimmonneen laukauksen paluukiekosta.

Laineen illan upeinta suoritusta saatiin todistaa kolmannen erän toisella peliminuutilla, kun NHL:n helmikuun kolmostähdeksi valittu maalitykki laittoi kärkimiinallaan kolme Devils-peluria nippuun ennen kuin sivalsi voittomaaliksi jääneen neljännen osuman. Osuma oli Laineelle kauden 20:s. Tesomalaisen kauden kokonaispistesaldo 35 ottelun jälkeen näyttää nyt lukemaa 20+18=38..

Katso Laineen viime yön taidonnäyte alta.