NHL-supertähti haluaa osallistua Suomen MM-kisoihin!

© Kuva: Getty Images

Ruotsin NHL-supertähti Erik Karlsson on ilmoittanut haluavansa pelata Suomessa järjestettävissä jääkiekon MM-kisoissa.

31-vuotias Karlsson edustaa NHL:ssä San Jose Sharksia, jonka kausi on päättymässä runkosarjaan.

– Niin kauan, kun kroppani tuntuu hyvältä ja kaikki muu tuntuu hyvältä, niin olen innoissani mukaan maajoukkueessa. Tämän kauden alussa olin todella motivoitunut pelaamaan olympialaisissa, mutta sitten se jäikin kesken. Se oli oikeasti todella hanurista, Karlsson kertoi Ruotsin V Sportille Aftonbladetin mukaan.

Ainakin kotipuolelta Karlsson on saanut jo luvan lähteä.

– Tiedän, että vaimoni haluaa minut maajoukkueeseen, sillä koskaan ei voi koskaan tietää, milloin on viimeinen kerta. Tämä vaatii vielä asioiden hoitamista, mutta olen toiveikas. Aika monia asioita täytyy hoitaa kuntoon, jotta voin lähteä kolmeksi tai neljäksi viikoksi pois – varsinkin, kun olen nyt pelannut kahdeksan kuukautta putkeen ja ollut poissa (kotoa), Karlsson huomauttaa.

Karlsson nähtiin edellisen kerran Ruotsin maajoukkueen mukana syksyllä 2016 järjestetyssä World Cupissa. Karlsson on voittanut olympiahopeaa ja MM-pronssia.