Kiekkolegenda Jaromir Jagr on päättänyt ojentaa auttavan kätensä ukrainalaisille. Hän lahjoittaa kaikki lipputulot omistamansa Kladnon ja Sparta Prahan välisestä ottelusta Tshekissä olevien ukrainalaisten auttamiseksi.

Jagr yrittää kerätä rahaa mahdollisimman paljon kasaan. Niinpä ottelu pelataankin poikkeuksellisesti Sparta Prahan hallissa.. Kladnon oman jäähallin kapasiteetti on 5200, kun taas Prahan O2-halliin mahtuu väkeä triplasti enemmän, 17 383 katsojaa.

– Olen todella iloinen, että voin vahvistaa kaiken onnistuneen todella lyhyessä ajassa. Nyt meillä on enää yksi toive: myydä O2-areena täyteen. Osta lippu ja auta ukrainalaisia perheitä Tshekissä, Jagr kirjoittaa Facebook sivullaan.

Jagr täytti hiljattain 50 vuotta, mutta peli-into ei ole kadonnut mihinkään. Tällä kaudella kiekkolegenda on iskenyt Tshekin pääsarjassa 41 otteluun tehot 8+11=19.