Ilves tiedotti juuri perjantaina useista kovista kiinnityksistä ensi kautta varten. Heistä yksi oli kokenut hyökkääjä Petri Kontiola, jonka kanssa Ilves solmi yksivuotisen jatkosopimuksen.

Joukkueen varakapteenina toimiva 37-vuotias Kontiola on pelannut tähän mennessä tällä kaudella 47 ottelua tehopistein 7+25=32. Hän palasi viime kaudeksi Liigaan pitkältä KHL-kierrokseltaan ja pelasi HPK:n riveissä voittaen komeasti koko sarjan pistepörssin iskettyään 55 otteluun tehopisteet 14+41=55.

Ilves julkaisi hieman yli parin minuutin mittaisen videonpätkän Twitter-tilillään. Siinä Kontiola puhui upeaan sävyyn joukkueesta, sen jäsenistä, kannattajista ja ylipäätään koko seurayhteisöstä.

– Fanit on tosi hienoja ja kaupunki elää tässä mukana. Olen tosi kiitollinen, että Ilves otti minut joukkueeseensa ja on antanut paljon vastuuta. Joukkue on täynnä tosi mukavia jätkiä, valmennus on mukavaa ryhmää, tullaan tosi hyvin toimeen jäällä ja jään ulkopuolella. Tänne oli helppo tulla ja täällä on viihdytty hienosti, mahtava paikka.

Kontiola hehkuttaa joukkueen yhteishenkeä. Paljon nähnyt ja kokenut ”Konna” on silminnähden ylpeä siitä, että saa olla juuri tässä joukkueessa mukana ja toivookin pärjäävänsä joukkueen kanssa pitkälle.

– Näyttöhaluja on vielä ja halua on menestyä, ja nimenomaan tässä porukassa. Tämä on itsellenikin hieno juttu, että pääsee olemaan tässä mukana. Joukkueen moraali on erittäin korkealla ja kaikkia kiinnostaa aidosti, miten joukkue voi. Se on huokunut tästä ihan alusta lähtien.

Voit katsoa koko videon alta tai täältä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Kun pelaaja puhuu sydämestä, niin se kuulostaa tältä. 💚💛

"Täällä on todella upeat kannattajat. Näyttöhaluja on vielä ja haluan menestyä nimenomaan tässä porukassa."
@Retee27

🎟️ Playoffs: ilves.com/varaa-paikkasi…

#Ilves #Liiga