Mestaruus ei urheilussa koskaan tule helpolla. Tämä oli totta etenkin yliopistosarja NCAA:n ykkösdivarin ratkaisuottelussa.

Finaalissa kohtasivat Minnesota State Mavericks ja Bemidji Staten yliopistojoukkue. Mavericks vei voiton jatkoajalla 2-1 lukemin, kun Josh Groll rynnisti maalille ja tyrkkäsi kiekon rystyltä sisään.

Minnesotan joukkue ryntäsi jäälle juhlimaan mestaruutta. Joukkueesta otettiin perinteinen mestaruuskuva, pelaajat kiersivät hallia pokaalin kanssa ja valmentaja puhui medialle joukkueen vahvuuksista.

Mestaruusjuhlat olivat olleet jo tunnin käynnissä, kun tuomaristolta tuli erikoinen ilmotus. Voittomaali hylättiin. Tässä vaiheessa kumpikin joukkue oli poistunut jäältä ja yleisökin lähtenyt kotiin.

Tuomarit olivat saaneet käyttöönsä uusia kuvakulmia voittomaalista. Niistä kävi selväksi, että kiekko livahti maaliin joko sivuverkon läpi, tai sitten maali oli noussut sen verran paikaltaan, että peliväline meni sisään tolpan alta.

Ei auttanut kuin kutsua joukkueet takaisin jäälle. Yleisöäkin ehti paikalle vielä jonkin verran. Lopulta peliä tarvitsi pelata vain pari minuuttia, kunnes Minnesotan Jack McNeely laittoi limpun sisään.

Tällä kertaa maali hyväksyttiin myös lopullisesti. Minnesota ei jäänyt jäälle juhlimaan enää toista kertaa.

Voit katsoa parhaita paloja farssista alta.

Jomboy

@Jomboy_
Referees overturned the game-winning goal AFTER the trophy ceremony, a breakdown