Sport koki tiistaina karvaan 1-4 tappion SaiPalle Lappeenrannassa. Häviö tarkoitti sitä, että Sportin viimeinenkin teoreettinen mahdollisuus nousta pudotuspeleihin katosi.

Ottelun jälkeen C Moren haastatteluun saapui Jonne Virtanen. Kulttipelaaja päättää uransa tähän kauteen. Hän käytti mahdollisuuden antaakseen kovaa kritiikkiä Liigan nykymenolle.

– Tästä tulee varmaan sanomista, kun sanon näin, mutta siinä voi sitten Liiga-officessa sitten miettiä, että onko tämä se tuote, mitä halutaan tarjota. Merkityksetön peli 700 katsojan edessä. Kaverilla on kolme ketjua A-junnuja. En ota mitään SaiPalta pois. Heillä on pidempi suunnitelma. Se on hyvä. Kaikilla seuroillahan täällä ei ole mitään suunnitelmaa, vaan he ovat mukana mukana olemisen ilosta. Toiset taas on niin kuin meikäläinen. Molemmat lonkat on niin krampissa ja selkä niin jumissa, ettei saa edes lapaa jäähän, Virtanen tykitti.

Virtanen kaipaili takaisin myös Liiga-karsintoja, jotta kauden lopussakin peleillä olisi jotain merkitystä.

– Olen myös pelannut vastustajajoukkueen riveissä sellaisia pelejä runkosarjan jälkeen, missä sai jännittää, kun oli play-outit ja kaikki. Niin kuin sanoin, joku varmaan suuttuu jossain, mutta sitten suuttuu. Tässä on ihan tarpeeksi kauan nöyristelty.