Winnipeg Jetsiä edustava suomalaispuolustaja Ville Heinola nähtiin pitkästä aikaa NHL-kokoonpanossa ottelussa Arizona Coyotesia vastaan, joka pelattiin Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä. Jets voitti ottelun jatkoajan jälkeen 2-1 ja Heinola nappasi välittömästi syöttöpisteen joukkueensa avausmaaliin, jonka iski Mark Scheifele.

Heinola pelasi viimeksi NHL:n puolella helmikuun puolivälin tienoilla. Kuluvalla kaudella hän on päässyt pelaamaan yhdeksän NHL-ottelua pistein 0+3. AHL:ssä hän on puolestaan pelannut Manitoba Moosen joukkueessa 32 ottelua tehopistein 3+16=19.

Jetsin päävalmentaja Dave Lowry oli myöskin hyvin tyytyväinen Heinolan pelaamiseen. Hän esitti kehunsa ottelun jälkeen 21-vuotiaan suomalaisnuorukaisen pelaamisesta seuraavasti:

– Hän pelaa yksinkertaista peliä ja käyttää jalkojaan hyvin. Hän antoi todella hyviä ensimmäisiä syöttöjä. Hän lukee peliä hyvin hyökkäyssiniviivalla. Nytkin hän pystyi pitämään tilanteita elossa ja samaan kiekkoa kohti vastustajan maalia. Hän auttoi hyökkäyspelin luomisessa, Lowry kuvaili ottelun jälkeen NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Heinola on pelannut nyt NHL-urallaan 22 ottelua, joissa ovat syntyneet tehot 1+7.