Toronto Maple Leafs vahvisti maalivahtiosastoaan tekemällä loppukauden mittaisen NHL-sopimuksen olympiavoittaja Harri Säterin kanssa. Seura kaipasi kipeästi maalivahtia, kun Petr Mrazek on suoriutunut kehnosti ja ykkösvahti Jack Campbell on sairaslomalla.

Fanit eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä sopimukseen. Uutinen sai totaalisen tyrmäyksen.

– …ja viimein Leafs ymmärtää 20. maaliskuuta, että he tarvitsevat ykkösmaalivahdin… ja ajattelivat, että mikseivät hankkisi tätä jätkää, joka oli numero ykkönen siinä joukkueessa, joka voitti olympiakultaa AHL-tason pelaajia vastaan, eräs fani veisteli.

– Muistan, kun Leafs hankki pelaajia, jotka eivät olleet tarpeeksi vanhoja juomaan alkoholia. Nyt tässä olisi 32-vuotias, toinen taivastelee.

– Dubas [Toronto-GM], pysy erossa huumeista. Jätkä, mitä vittua tämä on?

– Tarkoittaako Säteri suomeksi epätoivoista?

Säterillä oli myös muutama puolustaja.

– Säteri on oikeasti hyvä, kaverit. Hän voitti MM-kultaa Suomen ykkösmaalivahtina 94,3 torjuntaprosentilla ja nyt hän voitti olympiakultaa ykksövahtina 96,2 torjuntaprosentilla. Sen lisäksi hän on pelannut 3 todella hyvää kautta KHL:ssä ykkösvahtina torjuntaprosenteilla 92,1, 92,2 ja 92,6 viime vuonna. Hän saattaa olla todellinen jättipotti, eräs fani kirjoittaa.

– Rehellisesti… Säteri voi olla ykkösmies Leafsille maalissa. Olen nähnyt hänen pelaavan monta kertaa ja hän on hyvä, toinen komppaa.

Eric Drouin 🏒🏈📈

@Djdrou
....and finally The Leafs realize on March 20th, that they need a number one goalie... and though why not bring this guy who was number on that olympic team that won gold against AHL level players