Florida Panthers voitti Ottawa Senatorsin voittomaalikilpailun päätteeksi loppulukemin 4-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Ratkaisijan rooliin nousi Panthersin kapteeni Aleksander Barkov, joka löi pelin tasoihin pari minuuttia ennen ottelun päättymistä ja iski voittomaalikilpailussa kiekon ainoana pelaajana sisään.

Varsinaisen peliajan osumansa Barkov teki hyökkäyspään aloituksen päätteeksi, kun Panthers pelasi ilman maalivahtia. Claude Giroux voitti aloituksen ja Jonathan Huberdeau pelasi kiekon siniviivaan Barkoville. Tämä laukoi kiekon kohti maalia ja se löysi tiensä perille saakka.

Barkov ratkaisi ottelun voittomaalikilpailussa upealla rankkarillaan. Hän liukui kohti maalia ja nosti lopulta rystypuolelta tyylikkäästi kiekon yläkulmaan.

Ottelun ykköstähdeksi valittu Barkov on tehnyt tämän kauden 51 ottelussa nyt komeat tehopisteet 28+36=64.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.