Vaihtuuko NHL-seura jälleen? Rasmus Ristolainen otti kantaa siirtohuhuihin

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolaisen ura miehen nykyisessä seurassa saattaa jäädä vajaan kauden mittaiseksi.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaava suomalaispuolustaja on yksi Flyersin siirtotakarajan todennäköisimmistä kauppakohteista. Mies itse suhtautuu huhuihin tottunein ottein.

– Olen pyörinyt siirtohuhuissa viimeiset 3-4 vuotta, joten olen jo tottunut tähän. En ajattele asiaa. Minulla on henkilökohtaisessa elämässäni tarpeeksi asioita, jotka pitävät minut kiireisenä, Ristolainen toteaa toimittaja Charlie O’Connorille.

Viime ottelut sivusta ylävartalovammansa vuoksi seurannut 27-vuotias puolustajajärkäle tehnee paluun tositoimiin maanantain kierroksella. Ristolainen on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua tehoin 2+9=11 (-12).