NHL:n tulikuumimman joukkueen voittoputki katki uskomattoman nöyryytyksen myötä

© Kuva: Getty Images

Calgary Flames oli ennen perjantaiyön omaa peliään NHL:n kuntopuntarin kärki niin viiden, kymmenen kuin 15 ottelun otannalla. Joukkue lähti Vancouver Canucks -matsiin peräti kymmenen ottelun voittoputkessa.

Näissä se oli ollut vastustajien kannalta todella tyly, sillä peräti yhdeksästä matsista Calgary oli haalinut voiton varsinaisella peliajalla. Maaliero näytti näissä kymmenessä ottelussa lukemia 42-15.

Perjantaiyönä laulu muuttui totaalisesti. Vancouver tuhosi Calgaryn peräti 7-1 aiheuttaen liekkipaidoille ensimmäisen tappion sitten tammikuun 28. päivän.

Ottelun ykkösnimi oli Canucksin ykkösketjun sentteri J.T. Miller, joka latoi peräti neljä pinnaa – 2+2. Matsi oli perustilastoja tuijottamalla periaattessa tasainen, kun esimerkiksi laukaukset kirjattiin Vancouverille vain 38-30.

Pudotuspelipaikkaa muutamien pisteiden päässä kärkkyvä Canucks on kerännyt lännen joukkueista pisteitä 11:nneksi eniten ja Flames peräti toiseksi eniten.