NHL-toimittaja: näiden syiden vuoksi Rasmus Ristolainen haluaa ulos Philadelphiasta

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers hankki Rasmus Ristolaisen jättisiirrossa Buffalo Sabresista kesällä 2021. Hänestä odotettiin ykköspuolustajaa, mutta Ristolaisen kuten myös koko Flyersin kausi on ollut iso pettymys.

Huhujen mukaan Ristolainen olisi valmis jättämään Philadelphian taakseen. NHL-toimittaja Elliotte Friedman listasi syitä, joiden vuoksi uskoo Ristolaisen haluavan vaihtaa maisemaa.

– Luulen, että Ristolainen kaupataan. Hän haluaa pudotuspeleihin. Ymmärrän hyvin, että hän haluaa sen mahdollisuuden 600 NHL-pelin jälkeen, mutta Ristolainen saattaa myös ajatella, että ratkaisupelit voivat nostaa hänen markkina-arvoaan, Friedman kirjoittaa.

Ristolainen on pelannut tällä kaudella 44 ottelua. Niissä hän on nakuttanut tehot 2+10=12. Hänen tehotilastonsa on 11 pykälää pakkasella.