KooKoo ja TPS kohtasivat Kouvolassa keskiviikkoillan ainoan Liiga-ottelun merkeissä. Kouvolalaisryhmä nappasi lopulta pisteet itselleen 5-3-voitollaan.

Aleksi Ainali viimeisteli KooKoon avausosuman, mutta sen jälkeen TPS teki kolme seuraavaa maalia. Ensin Jaedon Descheneau löi pelin tasoihin avauserässä ja toisen erän aikana osuivat ensin kapteeni Juhani Jasu ja sitten toistamiseen Descheneau.

Päätöserään lähdettäessä TPS johti 3-1, mutta se suli johtonsa kammottavaan tyyliin muutaman minuutin aikana. KooKoo teki aikavälillä 41:59 – 48:16 peräti neljä maalia ja käänsi ottelun nimiinsä reilun kuuden minuutin aikana. Maaleista vastasivat Toni Suuronen, Heikki Liedes, Ville Meskanen ja uudelleen Suuronen.

KooKoo nousi nyt TPS:n edelle sarjataulukossa. Joukkueilla on pisteen verran eroa. KooKoo löytyy sijalta kahdeksan, TPS sijalta yhdeksän.