New York Rangersin GM Chris Drury on aloittanut metsästämään täsmähankintaa kevään pudotuspelejä varten.

The Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli raportoi keskiviikkona, että Rangersin tärkein tavoite on löytää ennen maaliskuun siirtorajaa oikeaa laitaa pelaava tähtihyökkääjä.

Seravallin mukaan Rangers on suunnannut katseensa Vancouver Canucksin hyökkääjän J.T Millerin suuntaan.

– Rangersin ykköskohde on J.T Miller, joka on pelannut aiemmin urallaan jo New York Rangersin oikeassa laidassa. Myös Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Reilly Smith olisi päävalmentaja Gerard Gallantille tuttu mies. Mutta pitäkää silmällä Milleriä, sillä Rangers haluaa hänen kanssaan jälleennäkemisen. Rangersillä on myös varaa Millerin jatkosopimukseen, Seravalli kertoi.

Tasokasta laitahyökkääjää ei kuitenkaan saa ilmaiseksi, joten Rangersin täytyy luopua jostain arvokkaasta palasestaan. Seravallin tietojen mukaan Rangers olisi valmis kauppaamaan tulevan kesän ensimmäisen kierroksen varauksensa.

Seravallin mukaan Rangers on myös valmis luopumaan suomalaishyökkääjä Kaapo Kakosta, kunhan oikea vaihtokauppa tulee vastaan. Myös Rangersin nuoret pelaajat Braden Schneider, Vitali Kravtsov ja Aleksandar Georgijev ovat tarjolla.