Tapahtuma-alan rajoitukset ovat herättäneet paljon keskustelua. Muut Pohjoismaat ovat purkaneet omia rajoituksiaan paljon Suomea nopeammin.

Esimerkiksi HIFK saa ottaa halliinsa vain 500 katsojaa. Seuran urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen julkaisi Twitterissä tiukan Sanna Marinille osoitetun kannanoton.

– 2.2.2022 Sanna Marin ilmoitit että 14.2. poistuu tapahtumarajoitukset. AVI ei ollut eiliseen mennessä saanut ohjauskirjettä. Miten nämä jäävät aina matkalle? Jokainen päivä maksaa aivan liikaa tapahtuma-alalle. 2 vuotta katsottu teidän teatteria asian ympärillä. RIITTÄÄ JO, Salmelainen kirjoittaa.

Pelicanskin otti kantaa eri paikkakunnilla vallitseviin rajoituksiin. Voit katsoa kummankin alta.

Tobias Salmelainen

@TSalmelainen
2.2.2022 @MarinSanna ilmoitit että 14.2 poistuu tapahtumarajoitukset.@AVItwiittaa ei ollut eiliseen mennessä saanut ohjauskirjettä. Miten nämä jäävät aina matkalle?Jokainen päivä maksaa aivan liikaa tapahtuma-alalle.2 vuotta katsottu teidän teatteria asian ympärillä.RIITTÄÄ JO!

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Kiekkokevät. Isot panokset. Paikallispeli.

@AVItwiittaa
#PelicansFi #Liiga #HPK #HIFK