Suomalaistähtien Carolina suli totaalisesti ja yllättäen – luotsi antoi rapaa omilleen: “Ei ollut hyvä suoritus läheskään kaikilta”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes suli perjantaiyönä Columbus Blue Jacketsin käsissä täysin ja yllättäen, kun se taipui rökäletappioon luvuin 0-6. Canes on itäisen konferenssin nelosena ja Blue Jackets kymmenentenä.

Kun laukaukset kirjattiin 31-35 Columbukselle, oli peli ainakin näiden valossa tasainen. Hurricanes-luotsi Rod Brind’Amour kommentoi koitosta sen tauottua seuransa kotisivuilla.

– Ei tässä ole mitään tekosyitä. Emme olleet teräviä, tämä ei ollut hyvä suoritus läheskään kaikilta. Mutta myös kaverille pitää antaa kunniaa, he pitivät kiinni pelisuunnitelmastaan.

– He tekivät sen oikein, me etsimme itseämme.

Ilta oli Carolinan suomalaisille synkkä, kun kaikkien kolmen tehotilasto painui miinukselle. Jesperi Kotkaniemen saldo oli -2 ja Sebastian Ahon sekä Teuvo Teräväisen -1.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Tshekkipelaaja latoi kypärätempun Tuukka Raskin paluussa – Bruinsin tähdeltä piikki: “Meillä onkin ollut tarpeeksi tässä pelaajia Ruotsista, Tshekistä ja Slovakiasta”