Suomalaiset tulikuumina yön NHL-kierroksella – Teuvo Teräväisestä tipahti surkeita uutisia

© Kuva: Getty Images

Suomalaiset olivat vahvasti esillä lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella.

400. NHL-pelinsä pelannut Sebastian Aho iski tehot 1+2 ja johdatti Carolina Hurricanesin 6-3-voittoon Metropolien divisioonan kärkipelissä New York Rangersiä vastaan. Jos oli uransa 200. syöttöpisteen kerännyt Aho ottelun positiivinen suomalaisnimi, niin samaa ei voida sanoa miehen tutkapari Teuvo Teräväisen tilanteesta.

Teräväinen joutui ottelussa Rangers-hyökkääjä Barclay Goodrow’n polvitaklauksen kohteeksi. Taituri palasi kaukaloon vielä toisessa erässä yhden vaihdon ajaksi ja toimi syöttäjänä Ahon osumassa. Tämän jälkeen ”Teukkaa” ei kuitenkaan tositoimissa nähty.

(Juttu jatkuu videon jälkeen).

Myös Detroitissa nähtiin hurja suomalaisilta. Vierasjoukkue Dallas Starsin neljä suomalaista pääsi pisteille 4-5-vierasvoitossa Red Wingsiä vastaan. Roope Hintz ja Esa Lindell nakuttivat tehot 1+1, minkä lisäksi Joel Kiviranta vastasi yhdestä vieraiden maaleista. Miro Heiskanen kasasi tehot 0+2. Voittomaalista vastasi jatkoajalla Hintz.

(Juttu jatkuu videon jälkeen).

Florida Panthers haki puolestaan 1-2-rankkarivoiton Vancouver Canucksin vieraana. Suomalaiset ratkaisivat pelin myös täällä, kun sekä Anton Lundell että Aleksander Barkov onnistuivat ainoina pelaajina maalinteossa voittolaukauskilpailussa.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE